Wie zijn wij

Wordt dé expert in veiligheid

Home / Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij zijn Heidi Van Horebeek en Christophe Vermaete,

oprichters en safety coaches van GO4SAFETY. Zelf zijn we als preventieadviseurs niveau 1 al meer dan 10 jaar passioneel bezig met veiligheid op het werk. Wij leren je om kennis om te zetten in concrete actie en tastbare resultaten.

 

Als safety coaches laten we jou zien wat werkt en wat niet.

We richten ons bewust enkel op preventieadviseurs. Van ons krijg je geen grote theorieën die alleen werken voor grote bedrijven. Je ontdekt onze praktische inzichten die ervoor zorgen dat JIJ kan groeien als preventieadviseur.

 

De SafetyTribe

Wij willen zoveel mogelijk preventieadviseurs inspireren en begeleiden om van ondernemingen in Vlaanderen de veiligste plek te maken om te werken. We geloven in de kracht van positieve veiligheid om het veiligheidsniveau in jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Niet in de kracht van regels en wetgeving.

Wij willen van de SafetyTribe de grootste community in Vlaanderen maken van preventieadviseurs met goesting. Een thuishaven waar iedereen elkaar begrijpt, waar je uitdagingen en successen deelt. De Tribe haalt de preventieadviseur uit zijn eenzaamheid.

 

Deel ervaringen van andere preventieadviseurs.
Word lid van onze SafetyTribe!Ik heb de privacyverklaring gelezen en ben hiermee akkoord.